Aan de slag!
Dit gaan we doen

Met een bewezen staat van dienst in B2B-groothandel, streven we ernaar om onze bewezen succesformule naar onze merken op Faire te brengen. Als partner voor zakelijke groothandel richten we ons op het samen met Faire jouw merk naar nieuwe hoogten tillen, met snelle en efficiënte ondersteuning.

Fulfilment

Wij bieden uitgebreide logistieke ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw producten op tijd en in optimale staat bij retailers en inkopers worden geleverd. Dit resulteert in een soepele B2B-transactie-ervaring en tevreden zakelijke klanten op Faire.

Distributie

Jouw assortiment wordt geïntegreerd in onze distributieprocessen, wat betekent dat je producten snel en efficiënt bij onze zakelijke klanten worden afgeleverd. Snelle levering en betrouwbare distributie zijn van vitaal belang om meer B2B-verkopen te genereren op ons platform.

Productbeheer

Wij nemen jouw producten op in ons brede productaanbod op Faire. Dit zorgt voor maximale zichtbaarheid bij onze netwerken van professionele retailers en inkopers. Met productoptimalisatie zorgen we ervoor dat je merk opvalt en uiteindelijk meer verkoopt!