Aan de slag!
Dit gaan we doen

Bij Orderchamp realiseren wij groei in B2B-groothandel. Als partner voor Orderchamp-merken streven wij naar het brengen van jouw merk naar nieuwe hoogten, met efficiënte ondersteuning en toegang tot unieke B2B-producten.

Distributie

Jouw assortiment wordt geïntegreerd in onze distributieprocessen, wat betekent dat je producten snel en efficiënt bij onze zakelijke klanten worden afgeleverd. Snelle levering en betrouwbare distributie zijn van vitaal belang om meer B2B-verkopen te genereren op ons platform.

Fulfilment

Wij bieden uitgebreide logistieke ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw producten op tijd en in optimale staat bij retailers en inkopers worden geleverd. Dit resulteert in een soepele B2B-transactie-ervaring en tevreden zakelijke klanten op Orderchamp.

Productbeheer

Wij nemen jouw producten op in ons brede productaanbod op Orderchamp. Dit zorgt voor maximale zichtbaarheid bij onze netwerken van professionele retailers en inkopers. Met productoptimalisatie zorgen we ervoor dat je merk opvalt en uiteindelijk meer verkoopt!