Onze diensten

Klaar om nieuwe online kanalen te veroveren?
Dit doen we allemaal

Ook stappen zetten in de e-commerce? Wij helpen je niet met één onderdeel, maar met het totaalplaatje.
Zo heb je met één samenwerking alles geregeld. Dit zijn de bouwstenen van Interloyal.

Icon Sales Strategie

Salesstrategie

We stemmen je online salesstrategie af op je product, je doelen en de markt. Da’s geen eenmalige klus, maar een proces dat nooit stopt. De basis van jouw groei!

Netwerk

Als groeipartner gaan we voor duurzame relaties met jouw en met ons netwerk. Relatiebeheer vinden we dan ook ontzettend belangrijk. Benieuwd hoe we dat doen?

Icon Voorraadmanagment

Productmanagement

Is de salesstrategie bepaald? Dan staan we in de startblokken om jouw producten snel en efficiënt te verkopen via de bepaalde kanalen. Een knap staaltje productmanagement.

Icon Prijsonderhandelingen

Fulfilment

De contante stroom aan pakketten managen vraagt om flink wat skills en inzicht. Een klus die wij graag van je overnemen. Binnen 24 uur verzenden? Geen probleem.

Icon Klantenservice

Klantenservice

Wie blij is blijft. En precies daarom is het slim om te investeren in een goede klantenservice. Daar hoef je zelf geen heel team aan belhelden op te zetten. Die hebben wij al voor je.

Icon Facturatie

Facturatie

Die hele papierwinkel nemen we als partner in e-commerce graag van je over. Zo besteed jij je tijd aan wat écht belangrijk is.

Moet ik tijdens onze samenwerking alle diensten afnemen?

Nee, je kunt ook losse diensten afnemen. We kijken graag naar de beste manier om jouw bedrijf te versterken en gaan dan ook graag het gesprek met je aan.

Wat kost onze samenwerking?

Dat verschilt per dienst. Afhankelijk van je wensen stellen we een passend kostenplaatje op. Zelf verdienen we alleen geld als jij geld verdient. We werken met commissies op ieder verkoop die wij voor je regelen. Zo blijven wij uitgedaagd en behalen we samen succes!

Wat als ik specifieke wensen heb?

Als het om online verkoop gaat, is de kans groot dat we je gewoon kunnen helpen! Het is lastig om al onze diensten samen te vatten. We zijn een jong, ondernemend bedrijf en staan altijd open voor nieuwe ideeën.

High five!
Samenwerken met Interloyal

Jouw e-commerce-uitdagingen tackelen? Verbind je aan Interloyal en kies voor een samenwerking waar je op kunt bouwen. Met één partner alles geregeld.

  • Alles rondom e-commerce op één plek
  • Krachten bundelen voor het beste resultaat
  • Uit handen geven zonder controle te verliezen

Wat anderen over ons zeggen

Milenko van Lier
Milenko van Lier
2023-12-19
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Aanrader!
Matija Jenko
Matija Jenko
2023-12-12
Interloyal has been our business partner for many years and I would recommend them because of their reliability, communication skills, and genuine kindness. Working with them has been a pleasure, and I anticipate continued success in the future. 5/5
Dasha van der Reijden
Dasha van der Reijden
2022-12-25
Yvonne van der Plas
Yvonne van der Plas
2022-12-16
Jelle van Gunst
Jelle van Gunst
2020-06-23

Samenwerkingen
Dit zijn onze partners

Hey, even brainstormen?

Tikken maar!
Start met online scoren

Heb je een specifieke vraag, ben je benieuwd waar jouw kansen liggen of wil je gewoon even babbelen? We vertellen je graag meer tijdens een kennismakingsgesprek. Vul het contactformulier in, dan hoor je binnen 2 werkdagen van ons. We spreken je snel!