Mis dit niet!
Dagdeal-website

Groupon is het bekendste voorbeeld op het gebied van dagdeal-websites, maar er zijn nog honderden succesvolle look-a-likes. Dagdeal-websites spelen in op schaarste. Ze laten jouw verkopen pieken door tijdelijk een scherpe aanbieding te doen. Per deal focussen ze zich vaak op een type product en gaan ze voor een simpel doel: zoveel mogelijk verkopen. Perfect om restpartijen te verkopen.

Alles in de uitverkoop
Flashsale-website

Dit type discountwebsite zie je steeds meer. Denk bijvoorbeeld aan Westwing, VEEPEE en Limango. Deze flashsale-websites focussen zich niet op één product, maar op het in de sale zetten van een merk. Merkbeleving is daarbij superbelangrijk. Er wordt dan ook goed naar de content gekeken. Doordat complete productgroepen of assortimenten met een flinke korting worden verkocht, heb je hier veel te maken met up- en cross-selling. Dankzij miljoenen klanten hebben deze websites veel bekendheid en zichtbaarheid.

Krijg ik van verschillende klanten betaald?

Nee, je handelt B2B met Interloyal. Wat je verstuurt, reken je af. Lekker simpel!

Hoe snel krijg ik betaald?

Over het algemeen betalen wij onze klanten binnen 30 dagen.

Hoe gaan jullie om met productspecifieke vragen?

Ons team is een verlengstuk van jouw bedrijf of merk. We verdiepen ons dan ook helemaal in jouw producten, zodat we iedere vraag moeiteloos kunnen beantwoorden.

High five!
Samenwerken met Interloyal

Jouw e-commerce-uitdagingen tackelen? Verbind je aan Interloyal en kies voor een samenwerking waar je op kunt bouwen. Met één partner alles geregeld.

  • Alles rondom e-commerce op één plek
  • Krachten bundelen voor het beste resultaat
  • Uit handen geven zonder controle te verliezen

Snel veel verkopen

Handig voor restpartijen

Tijdelijk hoge korting

Inspelen op schaarste

In de schijnwerpers
Projecten waar we trots op zijn

Internationale Samenwerkingen

Lauben

Lauben, een merk dat bekend staat om zijn moderne keukenapparatuur, combineert technologische innovatie met gebruiksgemak om elke kookervaring te verbeteren. Lauben streeft ernaar om luxe en comfort naar de keuken te brengen. Onze uitdaging bij Interloyal is om Lauben's merkidentiteit verder te versterken en het merk breder te laden, op de diverse online kanalen in de Benelux.
Internationale Samenwerkingen

Guardini

Werk hard, slaap zacht. Met dat idee zorgt Ten Cate al jaren voor een fijne slaapplek waar luxe bovenaan staat. Dat doen ze in fysieke winkels, maar ook op verschillende online kanalen. Aan Interloyal de uitdaging om te bekijken welke mogelijkheden er zijn om het merk nog breder te laden.
Productdevelopment

Twentse Damast

Werk hard, slaap zacht. Met dat idee zorgt Ten Cate al jaren voor een fijne slaapplek waar luxe bovenaan staat. Dat doen ze in fysieke winkels, maar ook op verschillende online kanalen. Aan Interloyal de uitdaging om te bekijken welke mogelijkheden er zijn om het merk nog breder te laden.

Samenwerkingen
Dit zijn onze partners

Hey, even brainstormen?

Tikken maar!
Start met online scoren

Heb je een specifieke vraag, ben je benieuwd waar jouw kansen liggen of wil je gewoon even babbelen? We vertellen je graag meer tijdens een kennismakingsgesprek. Vul het contactformulier in, dan hoor je binnen 2 werkdagen van ons. We spreken je snel!