Verkopen via marketplaces

Wist je dat veel consumenten hun zoektocht starten op een marketplace?
Met jouw producten op een online platform als Bol.com of Amazon trek
je dan ook snel een heleboel nieuwe klanten. Wij werken samen met meer
dan 10 marketplaces. Van de grote jongens tot opkomende sterren
zoals FonQ en Blokker.

Bol.com

Met 13 miljoen klanten is dit inderdaad ‘de winkel van ons allemaal’. Als premium partner schakelen wij supersnel met Bol.com.

FonQ

Deze marketplace richt zich vooral op wonen en interieur. FonQ heeft een hele eigen taal en die spreken onze contentknallers als geen ander.

Amazon

’s Werelds grootste online retailer, biedt een ongeëvenaarde variëteit aan producten en een naadloze winkelervaring. Als partner van Amazon leveren wij snel en betrouwbaar, zodat je moeiteloos kunt genieten van het uitgebreide assortiment.

Blokker

Een vertrouwde naam in huishoudelijke artikelen en meer. Bij Blokker vind je alles wat je nodig hebt voor je huis, van keukenapparatuur tot tuinmeubilair. Als partner van Blokker staan wij klaar om je te helpen bij het vinden van de beste oplossingen voor een comfortabel en georganiseerd thuis.

VT Wonen

Een synoniem voor stijl en inspiratie in huis en interieur. Ontdek de nieuwste trends en tijdloze ontwerpen op het gebied van wonen, decoratie en lifestyle. Als partner van VT Wonen delen wij dezelfde passie voor het creëren van een prachtig en persoonlijk thuis.

Leen Bakker

Jouw vertrouwde partner in betaalbaar wonen. Ontdek een ruim assortiment meubels, decoraties en meer om jouw huis comfortabel en gezellig te maken. Als partner van Leen Bakker streven wij ernaar om hoogwaardige, betaalbare oplossingen te bieden voor jouw interieurbehoeften.

Voordelen van marketplaces
Wat levert ‘t je op?

Je producten in de kijker zetten op een extern platform is alleen maar slim. Zo profiteer je van een geoptimaliseerd platform met bijbehorende bezoekers. Kaap je plekkie op een marketplace en…

  • Verhoog je omzet
  • Trek nieuwe klanten aan
  • Breidt je marketingmix uit
  • Profiteer van innovatieve bestaande platformen
Title Interloyal

Onze B2B marketplaces

B2B marketplaces hebben de afgelopen jaren aanzienlijk aan populariteit gewonnen. Veel zakelijke klanten beginnen hun zoektocht naar producten en diensten op deze platforms, wat de mogelijkheid biedt om snel nieuwe zakelijke kansen te benutten. Wij werken samen met diverse partijen waaronder een Orderchamp en Faire.

Ankorstore

Ankorstore, een revolutionaire marktplaats voor de B2B-sector, verbindt winkeliers met tal van geweldige groothandels en merken. De kracht van Ankorstore ligt in zijn unieke benadering en de manier waarop het de traditionele groothandelservaring verandert. Onze contentexperts zijn bedreven in het begrijpen en omarmen van de specifieke taal en cultuur van Ankorstore, en ze zijn er klaar voor om jou te helpen opvallen op dit dynamische platform, zodat jouw zakelijke succes via Ankorstore nieuwe hoogten bereikt.

Faire

Faire is een marktplaats die zich toelegt op het verbinden van kleine en ambachtelijke producenten met winkeliers. Het platform met zijn eigen unieke karakter en communicatiestijl.

Orderchamp

De marktplaats die zich specifiek richt op B2B-retailers en merken! Orderchamp heeft zijn eigen, kenmerkende benadering en communicatiestijl. Onze contentexperts zijn goed ingevoerd in de wereld van Orderchamp en begrijpen als geen ander de specifieke taal en cultuur die hierbij hoort.

Krijg ik van verschillende klanten betaald?

Nee, je handelt B2B met Interloyal. Wat je verstuurt, reken je af. Lekker simpel!

Hoe snel krijg ik betaald?

Over het algemeen betalen wij onze klanten binnen 30 dagen.

Hoe gaan jullie om met productspecifieke vragen?

Ons team is een verlengstuk van jouw bedrijf of merk. We verdiepen ons dan ook helemaal in jouw producten, zodat we iedere vraag moeiteloos kunnen beantwoorden.

High five!
Samenwerken met Interloyal

Jouw e-commerce-uitdagingen tackelen? Verbind je aan Interloyal en kies voor een samenwerking waar je op kunt bouwen. Met één partner alles geregeld.

  • Alles rondom e-commerce op één plek
  • Krachten bundelen voor het beste resultaat
  • Uit handen geven zonder controle te verliezen

Samenwerkingen
Dit zijn onze partners

Hey, even brainstormen?

Tikken maar!
Start met online scoren

Heb je een specifieke vraag, ben je benieuwd waar jouw kansen liggen of wil je gewoon even babbelen? We vertellen je graag meer tijdens een kennismakingsgesprek. Vul het contactformulier in, dan hoor je binnen 2 werkdagen van ons. We spreken je snel!