De onderscheidende factor
Amazing werken met Amazon

HET wereldwijde e-commerceplatform, biedt een ongeëvenaarde kans voor verkopers met diverse assortimenten. Echter, om op te vallen op dit competitieve platform, is meer nodig dan alleen een aanwezigheid. Amazon stelt strikte eisen aan productinformatie en presentatie. Ons toegewijde contentteam staat klaar om ervoor te zorgen dat jouw aanbod aan deze eisen voldoet en zich onderscheidt in deze drukke online markt. We begrijpen dat klanttevredenheid cruciaal is op Amazon, en we zijn er om je te helpen succes te behalen op dit wereldwijde platform.

Aan de slag!
Dit gaan we doen

Wij hebben aanzienlijke groei gerealiseerd in e-commerce, en we zijn vastbesloten om hetzelfde succes te brengen naar onze merken op Amazon. Als e-commerce partner streven we ernaar om samen met Amazon jouw merk naar nieuwe hoogten te tillen, met snelle en efficiënte ondersteuning.

Productmanagement

We nemen je merk onder onze hoede en zorgen voor geoptimaliseerde content en een naadloos totaalplaatje op Amazon. Dit voorkomt strafpunten en ontevreden klanten, doordat we ervoor zorgen dat alleen beschikbare voorraad wordt verkocht.

Warehousing

Jouw assortiment wordt opgenomen in onze voorraad, wat betekent dat jouw klanten hun bestellingen razendsnel in huis hebben. Voor 23:59 uur besteld betekent écht morgen in huis. Snelle levering is cruciaal om meer verkopen te genereren!

Klantenservice

Onze klantenservice is ongeëvenaard. We reageren snel op klantvragen en hechten een hoge waarde aan de klantbeleving. Tevreden klanten zijn essentieel voor het stimuleren van meer aankopen op Amazon.

Krijg ik van verschillende klanten betaald?

Nee, je handelt B2B met Interloyal. Wat je verstuurt, reken je af. Lekker simpel!

Heb ik inzichten in mijn voorraad?

Dat is mogelijk. Het slimme softwaresysteem van onze logistieke partner geeft deze inzichten en nog veel meer. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Wat als ik specifieke wensen heb?

Als het om online verkoop gaat, is de kans groot dat we je gewoon kunnen helpen! Het is lastig om al onze diensten samen te vatten. We zijn een jong, ondernemend bedrijf en staan altijd open voor nieuwe ideeën.

High five!
Samenwerken met Interloyal

Jouw e-commerce-uitdagingen tackelen? Verbind je aan Interloyal en kies voor een samenwerking waar je op kunt bouwen. Met één partner alles geregeld.

  • Alles rondom e-commerce op één plek
  • Krachten bundelen voor het beste resultaat
  • Uit handen geven zonder controle te verliezen

Vergroot je doelgroep

Probeer nieuwe kanalen

Verhoog je omzet

Profiteer van bestaande platformen

In de schijnwerpers
Projecten waar we trots op zijn

Internationale Samenwerkingen

Lauben

Lauben, een merk dat bekend staat om zijn moderne keukenapparatuur, combineert technologische innovatie met gebruiksgemak om elke kookervaring te verbeteren. Lauben streeft ernaar om luxe en comfort naar de keuken te brengen. Onze uitdaging bij Interloyal is om Lauben's merkidentiteit verder te versterken en het merk breder te laden, op de diverse online kanalen in de Benelux.
Internationale Samenwerkingen

Guardini

Werk hard, slaap zacht. Met dat idee zorgt Ten Cate al jaren voor een fijne slaapplek waar luxe bovenaan staat. Dat doen ze in fysieke winkels, maar ook op verschillende online kanalen. Aan Interloyal de uitdaging om te bekijken welke mogelijkheden er zijn om het merk nog breder te laden.
Productdevelopment

Twentse Damast

Werk hard, slaap zacht. Met dat idee zorgt Ten Cate al jaren voor een fijne slaapplek waar luxe bovenaan staat. Dat doen ze in fysieke winkels, maar ook op verschillende online kanalen. Aan Interloyal de uitdaging om te bekijken welke mogelijkheden er zijn om het merk nog breder te laden.

Klaar om de online wereld te veroveren?
Dit doen we nog meer

Icon Sales Strategie

Salesstrategie

Met hagel schieten kan iedereen. Maar voor een goede online salesstrategie is meer nodig. We stemmen die helemaal af op je product, je doelen en de markt. Dat is geen eenmalige klus, maar een proces dat nooit stopt. Tijdens onze samenwerking blijven we continu inspelen op veranderingen, kansen en learnings. De basis van jouw groei!

Icon Voorraadmanagment

Productmanagement

Is de salesstrategie bepaald? Dan staan we in de startblokken om jouw producten snel en efficiënt te verkopen via de bepaalde kanalen. Dankzij een groot netwerk schiet je omloopsnelheid omhoog. Dit komt er allemaal kijken bij productmanagement.

Samenwerkingen
Dit zijn onze partners

Hey, even brainstormen?

Tikken maar!
Start met online scoren

Heb je een specifieke vraag, ben je benieuwd waar jouw kansen liggen of wil je gewoon even babbelen? We vertellen je graag meer tijdens een kennismakingsgesprek. Vul het contactformulier in, dan hoor je binnen 2 werkdagen van ons. We spreken je snel!