De onderscheidende factor
Leidend op Ankorstore

Wanneer je ervoor kiest om je producten op Ankorstore aan te bieden, betreed je de toppositie op het B2B-groothandelplatform in Europa. Ankorstore wordt hoog gewaardeerd als dé marktplaats voor zakelijke inkopen. Als partner van Ankorstore streven we ernaar om je producten optimaal te presenteren, zodat ze de aandacht trekken van zakelijke inkopers. Efficiëntie in B2B-transacties staat centraal, en we richten ons op het vereenvoudigen van het inkoopproces, wat resulteert in een naadloze ervaring voor zakelijke klanten en groei voor je merk op dit prominente B2B-platform.

Aan de slag!
Dit gaan we doen

Met een bewezen staat van dienst in B2B-groothandel, streven we ernaar om onze bewezen succesformule naar onze merken op Ankorstore te brengen. Als partner voor zakelijke groothandel richten we ons op het samen met Ankorstore jouw merk naar nieuwe hoogten tillen, met snelle en efficiënte ondersteuning.

Distributie

Jouw assortiment wordt geïntegreerd in onze distributieprocessen, wat betekent dat je producten snel en efficiënt bij onze zakelijke klanten worden afgeleverd. Snelle levering en betrouwbare distributie zijn van vitaal belang om meer B2B-verkopen te genereren op ons platform.

Fulfilment

Wij bieden uitgebreide logistieke ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw producten op tijd en in optimale staat bij retailers en inkopers worden geleverd. Dit resulteert in een soepele B2B-transactie-ervaring en tevreden zakelijke klanten op Ankorstore.

Productbeheer

Wij nemen jouw producten op in ons brede productaanbod op Ankorstore. Dit zorgt voor maximale zichtbaarheid bij onze netwerken van professionele retailers en inkopers. Met productoptimalisatie zorgen we ervoor dat je merk opvalt en uiteindelijk meer verkoopt!

Krijg ik van verschillende klanten betaald?

Nee, je handelt B2B met Interloyal. Wat je verstuurt, reken je af. Lekker simpel!

Heb ik inzichten in mijn voorraad?

Dat is mogelijk. Het slimme softwaresysteem van onze logistieke partner geeft deze inzichten en nog veel meer. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Wat als ik specifieke wensen heb?

Als het om online verkoop gaat, is de kans groot dat we je gewoon kunnen helpen! Het is lastig om al onze diensten samen te vatten. We zijn een jong, ondernemend bedrijf en staan altijd open voor nieuwe ideeën.

High five!
Samenwerken met Interloyal

Jouw e-commerce-uitdagingen tackelen? Verbind je aan Interloyal en kies voor een samenwerking waar je op kunt bouwen. Met één partner alles geregeld.

  • Alles rondom e-commerce op één plek
  • Krachten bundelen voor het beste resultaat
  • Uit handen geven zonder controle te verliezen

Vergroot je doelgroep

Probeer nieuwe kanalen

Verhoog je omzet

Profiteer van bestaande platformen

In de schijnwerpers
Projecten waar we trots op zijn

Internationale Samenwerkingen

Truelife

Truelife streeft ernaar om producten te leveren die niet alleen technologisch geavanceerd zijn, maar ook intuïtief in gebruik, met een focus op het verbeteren van de dagelijkse levenskwaliteit. Het merk gelooft in het creëren van producten die bijdragen aan een gezonder en comfortabeler leven voor het hele gezin.
Internationale Samenwerkingen

Lauben

Lauben, een merk dat bekend staat om zijn moderne keukenapparatuur, combineert technologische innovatie met gebruiksgemak om elke kookervaring te verbeteren. Lauben streeft ernaar om luxe en comfort naar de keuken te brengen. Onze uitdaging bij Interloyal is om Lauben's merkidentiteit verder te versterken en het merk breder te laden, op de diverse online kanalen in de Benelux.
Internationale Samenwerkingen

Guardini

Werk hard, slaap zacht. Met dat idee zorgt Ten Cate al jaren voor een fijne slaapplek waar luxe bovenaan staat. Dat doen ze in fysieke winkels, maar ook op verschillende online kanalen. Aan Interloyal de uitdaging om te bekijken welke mogelijkheden er zijn om het merk nog breder te laden.

Klaar om de online wereld te veroveren?
Dit doen we nog meer

Icon Sales Strategie

Salesstrategie

Met hagel schieten kan iedereen. Maar voor een goede online salesstrategie is meer nodig. We stemmen die helemaal af op je product, je doelen en de markt. Dat is geen eenmalige klus, maar een proces dat nooit stopt. Tijdens onze samenwerking blijven we continu inspelen op veranderingen, kansen en learnings. De basis van jouw groei!

Icon Voorraadmanagment

Productmanagement

Is de salesstrategie bepaald? Dan staan we in de startblokken om jouw producten snel en efficiënt te verkopen via de bepaalde kanalen. Dankzij een groot netwerk schiet je omloopsnelheid omhoog. Dit komt er allemaal kijken bij productmanagement.

Samenwerkingen
Dit zijn onze partners

Hey, even brainstormen?

Tikken maar!
Start met online scoren

Heb je een specifieke vraag, ben je benieuwd waar jouw kansen liggen of wil je gewoon even babbelen? We vertellen je graag meer tijdens een kennismakingsgesprek. Vul het contactformulier in, dan hoor je binnen 2 werkdagen van ons. We spreken je snel!