De onderscheidende factor
Bouwen met Blokker

Kies je ervoor om te verkopen op Blokker, dan maak je de keuze voor een marktplaats met een unieke positionering in de wereld van home & living. Blokker staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en stijl in producten voor in en om het huis. Met een focus op een zorgvuldig samengesteld assortiment, onderscheidt Blokker zich door producten aan te bieden die niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan een comfortabele en stijlvolle leefomgeving.

Aan de slag!
Dit gaan we doen

Blokker, een vertrouwde naam in Nederland, staat bekend om zijn uitgebreide assortiment huishoudelijke producten, waaronder keukenapparatuur en decoratieve benodigdheden. Klanten waarderen de diversiteit van producten en de langdurige aanwezigheid van Blokker in de markt.

Marketingacties

Blokker zet zichzelf online op de kaart met oneindig veel marketingacties. Van nieuwsbrieven tot krantenadvertenties. Wij helpen daar graag bij en nemen eventuele marketingkosten dan ook op ons.

Contentoptimalisatie

We zorgen voor de optimalisatie van je productinformatie en content op het Blokker-platform. Dit helpt bij het aantrekken van meer klanten en het verbeteren van hun winkelervaring.

Assortimentoptimalisatie

We begrijpen dat het brede assortiment van Blokker unieke uitdagingen met zich meebrengt. Daarom helpen we je bij het optimaliseren van je productaanbod, zodat je de juiste producten aan de juiste doelgroep kunt presenteren.

Krijg ik van verschillende klanten betaald?

Nee, je handelt B2B met Interloyal. Wat je verstuurt, reken je af. Lekker simpel!

Hoe snel krijg ik betaald?

Over het algemeen betalen wij onze klanten binnen 30 dagen.

Hoe gaan jullie om met productspecifieke vragen?

Ons team is een verlengstuk van jouw bedrijf of merk. We verdiepen ons dan ook helemaal in jouw producten, zodat we iedere vraag moeiteloos kunnen beantwoorden.

High five!
Samenwerken met Interloyal

Jouw e-commerce-uitdagingen tackelen? Verbind je aan Interloyal en kies voor een samenwerking waar je op kunt bouwen. Met één partner alles geregeld.

  • Alles rondom e-commerce op één plek
  • Krachten bundelen voor het beste resultaat
  • Uit handen geven zonder controle te verliezen

Vergroot je doelgroep

Probeer nieuwe kanalen

Verhoog je omzet

Profiteer van bestaande platformen

In de schijnwerpers
Projecten waar we trots op zijn

Internationale Samenwerkingen

Truelife

Truelife streeft ernaar om producten te leveren die niet alleen technologisch geavanceerd zijn, maar ook intuïtief in gebruik, met een focus op het verbeteren van de dagelijkse levenskwaliteit. Het merk gelooft in het creëren van producten die bijdragen aan een gezonder en comfortabeler leven voor het hele gezin.
Internationale Samenwerkingen

Lauben

Lauben, een merk dat bekend staat om zijn moderne keukenapparatuur, combineert technologische innovatie met gebruiksgemak om elke kookervaring te verbeteren. Lauben streeft ernaar om luxe en comfort naar de keuken te brengen. Onze uitdaging bij Interloyal is om Lauben's merkidentiteit verder te versterken en het merk breder te laden, op de diverse online kanalen in de Benelux.
Internationale Samenwerkingen

Guardini

Werk hard, slaap zacht. Met dat idee zorgt Ten Cate al jaren voor een fijne slaapplek waar luxe bovenaan staat. Dat doen ze in fysieke winkels, maar ook op verschillende online kanalen. Aan Interloyal de uitdaging om te bekijken welke mogelijkheden er zijn om het merk nog breder te laden.

Klaar om de online wereld te veroveren?
Dit doen we nog meer

Icon Sales Strategie

Salesstrategie

Met hagel schieten kan iedereen. Maar voor een goede online salesstrategie is meer nodig. We stemmen die helemaal af op je product, je doelen en de markt. Dat is geen eenmalige klus, maar een proces dat nooit stopt. Tijdens onze samenwerking blijven we continu inspelen op veranderingen, kansen en learnings. De basis van jouw groei!

Icon Voorraadmanagment

Productmanagement

Is de salesstrategie bepaald? Dan staan we in de startblokken om jouw producten snel en efficiënt te verkopen via de bepaalde kanalen. Dankzij een groot netwerk schiet je omloopsnelheid omhoog. Dit komt er allemaal kijken bij productmanagement.

Samenwerkingen
Dit zijn onze partners

Hey, even brainstormen?

Tikken maar!
Start met online scoren

Heb je een specifieke vraag, ben je benieuwd waar jouw kansen liggen of wil je gewoon even babbelen? We vertellen je graag meer tijdens een kennismakingsgesprek. Vul het contactformulier in, dan hoor je binnen 2 werkdagen van ons. We spreken je snel!