De onderscheidende factor
Op nummer één met marketplace Bol.com

Ga je verkopen op Bol.com? Dan kies je voor veruit de grootste en bekendste marketplace van Nederland en België. Bol.com is groots vanwege de enorme voorraad en scoort punten met klantvriendelijkheid. Supersnelle levertijden maken bestellen bij Bol.com erg aantrekkelijk. Alles draait voor jou om performance. Als je gaat verkopen op Bol.com zijn je productmanagement, levertijd en klantenservice dan ook key. Daar helpen wij je graag bij.

Aan de slag!
Dit gaan we doen

We zijn de afgelopen jaren flink gegroeid op Bol.com en hebben dan ook het labeltje ‘premium partner’ gekregen.
Een mooie titel waar jij straks op mee lift. We kunnen namelijk supersnel
en makkelijk met Bol.com schakelen.

Productmanagement

We optimaliseren je content en creëren een kloppend totaalplaatje. Om strafpunten en ontevreden klanten te voorkomen, zorgen we dat alleen beschikbare voorraad verkocht wordt.

Warehousing

We nemen jouw assortiment op in onze voorraad, zodat je klanten hun pakketje snel in huis hebben. Voor 15.00 uur besteld betekent écht morgen in huis. Snel leveren betekent meer verkopen!

Klantenservice

We reageren razendsnel op klanten en hebben nooit een klantbeoordeling onder de 8 gehaald. Belangrijk, want tevreden klanten zorgen voor meer aankopen op Bol.com.

Moet ik mijn eigen voorraad bijhouden?

Wij proberen ervoor te zorgen dat je online nooit uitverkocht bent. Maak je gebruik van onze logistiek? Dan monitoren we iedere dag de voorraden van je producten en bestellen we op tijd nieuwe voorraad.

Is mijn productcontent wel geschikt?

Dat bepalen onze contentspecialisten graag. Online verkoop vraagt om andere content dan je misschien gewend bent. Mist er iets? Dan helpen we je daar graag bij!

Maakt het uit als ik al verkoop via sommige afzetkanalen?

Geen probleem! Er liggen vast en zeker genoeg kansen om je netwerk verder te verbreden.

High five!
Samenwerken met Interloyal

Jouw e-commerce-uitdagingen tackelen? Verbind je aan Interloyal en kies voor een samenwerking waar je op kunt bouwen. Met één partner alles geregeld.

  • Alles rondom e-commerce op één plek
  • Krachten bundelen voor het beste resultaat
  • Uit handen geven zonder controle te verliezen

Vergroot je doelgroep

Probeer nieuwe kanalen

Verhoog je omzet

Profiteer van bestaande platformen

In de schijnwerpers
Projecten waar we trots op zijn

Internationale Samenwerkingen

Truelife

Truelife streeft ernaar om producten te leveren die niet alleen technologisch geavanceerd zijn, maar ook intuïtief in gebruik, met een focus op het verbeteren van de dagelijkse levenskwaliteit. Het merk gelooft in het creëren van producten die bijdragen aan een gezonder en comfortabeler leven voor het hele gezin.
Internationale Samenwerkingen

Lauben

Lauben, een merk dat bekend staat om zijn moderne keukenapparatuur, combineert technologische innovatie met gebruiksgemak om elke kookervaring te verbeteren. Lauben streeft ernaar om luxe en comfort naar de keuken te brengen. Onze uitdaging bij Interloyal is om Lauben's merkidentiteit verder te versterken en het merk breder te laden, op de diverse online kanalen in de Benelux.
Internationale Samenwerkingen

Guardini

Werk hard, slaap zacht. Met dat idee zorgt Ten Cate al jaren voor een fijne slaapplek waar luxe bovenaan staat. Dat doen ze in fysieke winkels, maar ook op verschillende online kanalen. Aan Interloyal de uitdaging om te bekijken welke mogelijkheden er zijn om het merk nog breder te laden.

Klaar om de online wereld te veroveren?
Dit doen we nog meer

Icon Sales Strategie

Salesstrategie

Met hagel schieten kan iedereen. Maar voor een goede online salesstrategie is meer nodig. We stemmen die helemaal af op je product, je doelen en de markt. Dat is geen eenmalige klus, maar een proces dat nooit stopt. Tijdens onze samenwerking blijven we continu inspelen op veranderingen, kansen en learnings. De basis van jouw groei!

Icon Voorraadmanagment

Productmanagement

Is de salesstrategie bepaald? Dan staan we in de startblokken om jouw producten snel en efficiënt te verkopen via de bepaalde kanalen. Dankzij een groot netwerk schiet je omloopsnelheid omhoog. Dit komt er allemaal kijken bij productmanagement.

Samenwerkingen
Dit zijn onze partners

Hey, even brainstormen?

Tikken maar!
Start met online scoren

Heb je een specifieke vraag, ben je benieuwd waar jouw kansen liggen of wil je gewoon even babbelen? We vertellen je graag meer tijdens een kennismakingsgesprek. Vul het contactformulier in, dan hoor je binnen 2 werkdagen van ons. We spreken je snel!